top of page

Coaching voor iedereen.

Iedereen worstelt soms ergens mee in het leven of kampt met bepaalde klachten. Hulp is dan welkom. Helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Geld kan hierbij een rol spelen. In mijn praktijk probeer ik coaching voor iedereen toegankelijk te maken.

Mijn werkwijze

In mijn praktijk bepalen we samen het tarief voor de coaching. Elk traject begint met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kostenloos. Als je aan het eind van dit gesprek de coaching nog steeds wil starten, spreken we samen een tarief af. Uitgangspunt is dat dit een bedrag is dat jij kan betalen. Denk hier dus gerust van tevoren over na.

Verder geef ik graag het volgende mee:

  • Ik nodig je uit geen schaamte te voelen over je budget. Het gaat niet om de hoogte van het bedrag, maar of het past bij jouw situatie.

  • Ik hanteer geen verdienmodel voor mijn bedrijf. Voel je dus ook niet bezwaard richting mij over de hoogte van het bedrag.

  • Verandert er iets in jouw situatie tijdens het traject? Geef dit dan gerust aan. Dan passen we het tarief daarop aan.

Heb je vragen of wil jij jouw situatie liever mondeling voorleggen? Geen probleem, mail of bel mij gerust.

locatie coaching Den Haag

Waarom geen verdienmodel?

  • Vaardigheden om met moeilijke gevoelens en omstandigheden om te gaan

  • Een gezonde afstand tot je denken, waardoor jij weer regie krijgt over de keuzes in jouw leven

  • Bewustwording over jouw ervaringen in het moment, om vanuit die houding te luisteren naar jouw behoeften

  • Ontdekken wat jij werkelijk belangrijk vindt en daar concrete stappen in zetten

Ofwel: het vergroten van jouw veerkracht om daarmee met alle uitdagingen van het leven tóch te doen wat jouw leven rijk en waardevol maakt.

Werkwijze coaching

Coaching Den Haag Martin Milius

Kennismaking

Je kan via deze website je gegevens achterlaten voor een kennismaking. Het staat je ook helemaal vrij zelf telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen. In een telefonisch- of zoomgesprek maken we kort kennis en staan we stil bij jouw hulpvraag. Bij een goed gevoel, plannen we een intake.

Intake

Voor succesvolle coaching is het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Daarom plannen we eerst een intake en hier zijn geen kosten aan verbonden. De intake vindt plaats in mijn praktijk of online via zoom. Tijdens dit gesprek stel ik een aantal vragen zodat ik een beter beeld krijg van jouw persoonlijke situatie. Voel je daarin vrij te delen wat belangrijk voor jou is. Aan het einde van dit gesprek besluiten wij gezamenlijk welk doel centraal staat tijdens jouw coaching traject. 

intake coaching ACT den haag
sessie coaching ACT Mindfulness

Coaching

Na de intake hebben we de focus voor de coaching bepaald en plannen we één of meerdere sessies om aan de slag te gaan. Tijdens de sessies staat jouw hulpvraag centraal en de daarbij gestelde doelen. Ik maak tijdens de coaching gebruik van verschillende technieken, oefeningen en metaforen. Op basis van jouw situatie bekijk ik welke aanpak het meest passend is.

Het traject voor de coaching is flexibel: je kan losse sessies boeken of kiezen voor een pakket (voordeliger). Dit is afhankelijk van jouw behoeften en mogelijkheden. Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

Nieuwsgierig naar mijn achtergrond? Klik dan hier voor aanvullende informatie.

Praktische informatie

Adres Praktijk
Newtonplein 56, Den Haag
Online coaching is ook mogelijk

 

Bereikbaarheid:
Auto: gratis parkeren
Openbaar vervoer: tramlijn 2, halte Fahrenheitstraat (5 min lopen)

Tarieven

Intake: gratis

Coaching sessie: €75,-

Pakket 5 sessies: €310,-

Alle bedragen zijn inclusief btw.

Werkgevers zijn vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeden. Het is aan te raden bij je organisatie te informeren naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil een gratis intake

Wil je graag meer informatie over de coaching of wil je een kennismaking plannen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.

  • Geen wachtlijst

  • Op locatie of online

Bericht verstuurd!

bottom of page