Coaching in Den Haag

In mijn praktijk in Den Haag ontvang ik cliënten die behoefte hebben aan coaching of extra begeleiding. Loop jij al langere tijd tegen bepaalde klachten aan of heb jij geen idee welke stappen je moet zetten? Dan kan coaching voor jou een interessante optie zijn. Vanuit mijn achtergrond in mindfulness en oplossingsgerichte therapie biedt ik cliënten een unieke aanpak om vanuit bewustwording te werken aan zelfinzicht en nieuwe keuzes in het leven. 

Waar kan coaching bij helpen?

Moeilijkheden in het leven zijn onvermijdelijk en soms is het dan nodig begeleiding te zoeken om hiermee om te gaan. Coaching kan helpen als je wortelt met:​

  • Stress- of vermoeidheidsklachten

  • Somberheid of depressiviteit

  • Onzekerheid of een laag zelfbeeld

  • Keuzestress

  • Gebrek aan motivatie

Iedereen is uniek, dus bij twijfel kun je altijd contact met mij opnemen (per mail of telefoon). Wij bekijken dan gezamenlijk of de coaching passend is bij jouw situatie.

 

Ik maak in mijn trajecten gebruik van oplossingsgericht werken en mindfulness. Deze combinatie wordt door cliënten als prettig en effectief ervaren. Ook als je hier vragen over hebt, kun je mij uiteraard contacteren.

Hoe ziet de coaching eruit?

Tijdens de coaching is het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Daarom is het belangrijk dat eerst een kennismakingsgesprek plaatsvindt zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken of deze vorm van begeleiding passend is. Ik zal dan een aantal vragen stellen over jouw persoonlijke situatie om een beter beeld te krijgen van wie jij bent. Aan het einde van dit gesprek besluiten wij gezamenlijk de focus voor het eventuele coaching traject. 

Het traject voor de coaching is flexibel: je kan losse sessies boeken, of kiezen voor een pakket. Dit is afhankelijk van jouw behoeften en mogelijkheden. Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

Voor meer informatie over mijn achtergrond en erkenningen, klik hier.

Praktische informatie

Adres Praktijk
Newtonplein 56, Den Haag

 

Bereikbaarheid:
Auto: gratis parkeren
Openbaar vervoer: tramhalte Fahrenheitstraat (5 min lopen)

Tarieven

Telefonische kennismaking: gratis

Kennismakingsgesprek (60 min): €35,-

Coaching sessie: €65,-

Pakket 5 sessies: €280,-

Alle bedragen zijn inclusief btw.

Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Daarna wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

Maak een afspraak

Interesse? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Contact

Informatie praktijk

Email: info@martinmilius.nl

Telefoon: 06 485 01 676

 

Adres: Newtonplein 56
Postcode: 2562 JX Den Haag

KVK: 70891672
 

www.martinmilius.nl

Aangesloten bij het CAT

cat_collectief_schild_2020_internet.jpg